Uitvaart

Mijn ervaring met Marjon als fotografe is heel bijzonder.

Ik ken haar persoonlijk en toen 3½ jaar geleden mijn zoon ging trouwen heb ik haar geadviseerd. Het is gewoon zo mooi om te zien hoe Marjon omgaat met bruidspaar en gasten. Heel natuurlijk maar ook persoonlijk. Ze beweegt zich tussen de mensen alsof ze zelf bij het feest hoort. Daarnaast maakt ze uiteraard geweldige foto’s.

Toen 2 jaar na die bruiloft mijn ex-man en vader van mijn kinderen overleed, was ik helemaal niet bezig met het feit om daar foto’s van te laten maken totdat een vriendin van hem me daarop wees. En ik heb meteen na overleg met mijn kinderen Marjon gebeld. De volgende dag kwam ze meteen. En wat ben ik blij dat we dat gedaan hebben. Heel subtiel gaat ze dan te werk. In en rondom zijn huis en tijdens zijn uitvaart. Ze fotografeerde dingen waar wij zelf niet over na zouden denken maar die later zo’n fijn gevoel gaven. Ze was nooit op de voorgrond en weet met zulke situaties heel goed om te gaan en hele mooie momenten op de gevoelige plaat vast te leggen.

Drie weken na de uitvaart van zijn vader (hij wilde dat die door zou gaan) trouwde onze jongste zoon. En ook daar was Marjon weer aanwezig. En aangezien ze de situatie heel goed kende en ondertussen ook de hele familie. Heeft ze ook daar ondanks de hele verdrietige en mooie momenten weer iets heel bijzonders van gemaakt. Een lach en een traan kwamen voorbij maar Marjon weet daar heel goed mee om te gaan. Een vakvrouw met een heel groot oog voor detail!

Veel liefs, Harriette