Loading...
Trouwfotograaf Waalwijk2022-09-12T20:29:00+00:00

Trouwfotograaf Waalwijk

Jullie dag is een verhaal!
Vanaf het moment dat ik aan kom in Waalwijk en binnenkom bij jullie, tot het moment dat ik wegga, maak ik foto’s van alles wat er op jullie dag gebeurt. Daarom noem ik mijn fotografie ook wel SPONTANE trouwfotografie. De foto’s vertellen jullie verhaal! Ik heb gevoel voor relaties en oog voor detail. Niet alleen de taart, het boeket, jullie ringen komen op de foto. Maar ook dat lieve sms-je van je getuige en de emoties van jullie ouders. Als jullie elkaar voor het eerst zien en dat moment dat je een traan wegpinkt tijdens de ceremonie… Het resultaat? Een uitgebreide collectie van PRACHTIGE foto’s!

Trouwfotograaf Waalwijk

Waarom een trouwfotograaf uit Waalwijk? Om de beste buitenplaatjes te maken is kennis van de omgeving Waalwijk belangrijk. De mooiste plekjes zijn vaak het beste verborgen en in Waalwijk is dat niet anders. Tijdens verschillende jaargetijden gebruiken trouwfotografen verschillende locaties. Ook het weer heeft invloed in deze keuze. Mocht het onverhoopt hard gaan regenen dan kan de trouwfotograaf snel switchen naar een andere locatie in de regio Waalwijk.

Trouwfotograaf Waalwijk

Trouwfotograaf Waalwijk Recensie

“Lieve Marjon,
Als eerste: wat zijn wij blij dat we je tegen het lijf zijn gelopen op een huwelijk in de sneeuw in Frankrijk! Jouw enthousiasme en heel ontspannen karakter zorgen voor spontane en supergave foto’s. Je hebt waanzinnig mooie trouwfoto’s gemaakt van ons huwelijk een aantal jaren geleden, toevalligerwijs ook in de sneeuw. Ook de shoot met ons jonge gezin in Amsterdam was weer een geweldige ervaring. Super om te zien hoe je iedereen op z’n gemak stelt, met heel spontane foto’s als gevolg. In al je foto’s weet je mensen te vangen zoals ze zijn, zodat de reportage ook echt een weerslag is van dat moment. Conclusie: We kijken uit naar de volgende sessie!

Veel liefs van Tjeerd en Vivian”

Ga naar de bovenkant