Loading...
Newborn Breda2022-09-12T20:22:54+00:00

Newborn Breda Marjon, jouw Newborn fotograaf

Het spreekt voor zich dat wij heel blij zijn met Marjon als zwangerschapsfotograaf. Anders kies je er niet voor om drie bijzondere momenten in je leven door haar vast te laten leggen. Bij onze bruiloft was er al direct een klik en wist ze zich goed te mengen tussen de gasten, zodat iedereen zich op zijn gemak voelde. Hierdoor haalde ze het beste uit onze gasten en ons naar voren en dat leidde tot veel mooie en spontane foto’s.

Newborn in Breda

Ook toen ik zwanger in Breda was kozen wij voor een fotoshoot door Marjon. In een hele relaxte sfeer wist ze mij precies vast te leggen zoals ik van tevoren had gehoopt en wat past bij mij als persoon. En toen onze kleine meid was geboren in Breda  en we mooie foto’s wilden belden we Marjon weer. En ook dit keer was een series prachtige foto’s het resultaat. Bij Marjon gaat het om de mens in de foto en dat zie je terug in het resultaat, elke keer weer.

Newborn Breda

Waarom een zwangerschapsfotograaf uit Breda? Om de beste binnen en buitenplaatjes te maken is kennis van de omgeving Breda belangrijk. De mooiste plekjes zijn vaak het beste verborgen en in Breda is dat niet anders. Tijdens verschillende jaargetijden gebruiken zwangerschapsfotografen verschillende locaties. Ook het weer heeft invloed in deze keuze. Mocht het onverhoopt hard gaan regenen dan kan de zwangerschapsfotograaf snel switchen naar een andere locatie in de regio Breda.

Newborn Breda

Newborn Breda Recensie

” Marjon heeft naast haar geweldige fotografietalent ook een ander bijzonder talent: door haar enthousiasme en bejegening voel je je heel snel bij haar op je gemak. Dit is terug te zien in de foto’s! Ze zorgt ervoor dat je op je mooist op de foto komt, ze biedt mogelijkheid voor en denkt mee over verschillende opstellingen en stijlen. Wij zijn ontzettend blij met de prachtige foto’s uit deze bijzondere periode! “

Bedankt en groetjes uit Breda

Ga naar de bovenkant