Loading...
New Born2022-07-11T08:34:50+00:00

Informatie New Born Fotoshoot

Marjon kwam twee weken na de geboorte van Isabel bij ons thuis. Alleen dit was al erg prettig omdat wij zo met onze kleine meid niet de deur uit hoefden. Vervolgens heeft ze in twee uur prachtige foto’s gemaakt. Marjon kwam met goede ideeën, had attributen bij zich waar we gebruik van konden maken en was net als bij onze bruiloft goedgehumeurd. Je voelt je bij Marjon erg op je gemak en daardoor is het resultaat ook super. Wij zouden haar dan ook zeker aanbevelen!

Bedankt
Eline & William

Wil mama ook op de foto dan kan ze uiteraard even kort eruit om de eerste gezinsfoto te laten maken! Wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op! Hieronder zie je foto’s van enkele New Born fotoshoots. Wil je graag nog meer een idee krijgen wat voor foto’s ik maak… Bekijk dan de onderstaande foto’s!

Stoere Roef!

Kleine Roef is geboren met 31 weken, dus het was in het begin heel spannend allemaal! Roef houdt van zijn melk en van zijn slaapjes, dus een voorbeeldige baby. En … wat groeit hij goed! Met ’36 weken’ was hij alweer bijna 3000 gram, dus helemaal op gewicht en mocht hij naar huis. Daarom ben ik zo snel mogelijk naar mijn vriendinnetje gereden om Roef op de gevoelige plaat vast te leggen. Wat is hij mooi! Bijgaand foto’s van Roef!

Zwangerschapsfotohoot Robert & Margriet

Wat een pracht stel! Wat een mooie buik van de slanke Margriet. Toen Bram geboren is, mocht ik ook foto’s van hem maken!

” We hebben al meerdere keren foto’s laten maken door Marjon, iedere keer weer met super mooi resultaat. Marjon heeft zowel oog voor het geheel als voor de details. Haar professionaliteit in combinatie met haar aanstekelijke enthousiasme staat garant voor leuke en mooie foto’s! “

Zwangerschapsfotoshoot van kleine Yenthe in de buik!

Hoe bijzonder is het om eerst de baby in de buik te mogen fotograferen en daarna de baby uit de buik! Beide fotoshoots zijn zooo ongelofelijk mooi geworden… Bijgaand de reactie van de trotse ouders en foto’s van een prachtig, mooie, zwangere mama (en aanstaande papa)!

” In eerste instantie hebben we foto’s van mijn zwangere buik laten maken door Marjon. Door de prettige sfeer, haar goede ideeën, tips en adviezen is het resultaat echt fantastisch geworden, een heel mooie blijvende herinnering! Vandaar dat we ervoor gekozen hebben ook in de eerste week na de geboorte van ons dochtertje opnieuw foto’s te laten maken. Marjon kwam bij ons thuis, waardoor de foto’s heel vertrouwd en heel natuurlijk zijn geworden. Wederom een fantastisch resultaat en een prachtige herinnering aan die bijzondere tijd! “

Liefs en nogmaals bedankt! “

Neem vrijblijvend contact op om te kijken of ik nog beschikbaar ben!

Ga naar de bovenkant