Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf | Bruiloft | Huwelijk | Fotografie

Werkwijze
Allereerst moet ik kijken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben. Als dat het geval is dan spreken we af om te kijken of wij bij elkaar passen en mijn fotografie aansluit bij jullie wensen. Is dat het geval dan nemen we de hele dag samen door. Ik wil namelijk niet alleen het programma van de dag weten, maar ook wie jullie belangrijkste gasten zijn. Met mijn ervaring denk ik niet alleen graag mee over de invulling van jullie dag, maar jullie ontvangen ook de Vrienden van MyWeddingPhotos.nl. Allemaal SUPER adresjes om jullie dag mee op te leuken! Denk hierbij aan een choreografe voor de openingsdans, taart, muziek voor bij de ceremonie en/of borrel, geweldig trouwvervoer (van een stijlvolle Rolls Royce met een geweldige leuke chauffeur met witte handschoenen en pet tot een geweldig gepimpt VW Busje met een leuke chauffeuse!) etc. Een of twee dagen voor jullie bruiloft neem ik contact op met jullie Ceremoniemeester om kennis te maken en het finale dagprogramma te bespreken. Zo ben ik ook op de hoogte van dingen die voor jullie als verrassing geregeld zijn, maar waar jullie niet van op de hoogte zijn! Wil je jullie trouwdatum nu doorgeven dan kan je dat hier doen.

De Bruiloft!
Op jullie Bruiloft werk ik samen met jullie Ceremoniemeester om de dag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Niet alleen alle momenten van jullie dag leg ik vast, maar ook de details, jullie gasten etc! Dit doe ik met meerdere camera’s, lenzen etc. Hebben we pech dat een camera vastloopt, dan heb ik altijd een reserve set bij mij, zodat niets in de weg staat om jullie PRACHTIGE foto’s te leveren.

‘The Same Day Edit’
Niets is leuker dan ‘s avonds op het feest de eerste foto’s van jullie dag te zien. Als jullie willen dat ik ook bij jullie feest foto’s kom maken, dan ontvangen jullie een FANTASTISCH voorproefje van jullie dag. Zo kunnen alle gasten (ook de gasten die er overdag niet bij waren) zien hoe GEWELDIG jullie dag is geweest.

The Day

Hebben jullie ’s avonds al mogen genieten van de eerste foto’s van jullie dag? Dan vind je deze ’s ochtends in jullie mailbox. Ook als ik ’s avonds niet aanwezig ben geweest dan zorg ik ervoor dat je in ieder geval een paar foto’s in je mailbox hebt zitten om te delen met jullie familie en vrienden. Alle foto’s kunnen jullie 4-6 weken na de bruiloft verwachten. De foto’s van jullie dag ontvangen jullie op een USB stick, zodat jullie de beschikking hebben over alle foto’s in hoge resolutie. In het hoogseizoen, de maanden mei, juni en september, kan het helaas soms iets langer duren. Gelukkig heb je dan je Same Day Edit al! Zijn de foto’s klaar dan ontvangen jullie van mij een link met wachtwoord en code in je mailbox van jullie eigen ‘online gallery’, zodat jullie meteen de foto’s kunnen bekijken (en nabestellen) en niet op de postbode hoeven te wachten. Jullie ontvangen van mij een mini-trouwalbum (15×15 cm met 4 spreads, dus 8 pagina’s), maar uiteraard kan ik ook een uitgebreid trouw-album voor jullie verzorgen!

Trouwalbum
Naast de foto’s in hoge resolutie, online gallery en het mini-album (van 15x15cm met 8 pagina’s) kan ik ook een mooi trouwalbum voor jullie maken. Mijn albums worden bij een gespecialiseerde drukker met de hand gemaakt. De cover is heel mooi (kunst)leer met jullie namen erin gestanst. De pagina’s zijn extra dik en ik maak gebruik van de zogenaamde ‘lay-flat’ techniek. De pagina’s vallen open alsof je naar een enkele pagina zit te kijken. Daardoor kan ik ook foto’s plaatsen die twee pagina’s vullen! Het ontwerp van jullie album doe ik op de computer waardoor ik heel gemakkelijk extra exemplaren kan laten drukken. In het eerste album verwerk ik mijn uren. Dat betekent dat ik voor een klein prijsje ‘ouderalbums’ kan leveren. Daar gaan de ouders heel blij mee zijn! Of voor jezelf een klein album in een mooi handtasformaat? Dan heb je altijd jullie album bij je! Welke foto’s in het album komen, bepaal jezelf. In de regel maak ik een concept album voor jullie. Je krijgt digitaal het album te zien, zodat je belangrijke wijzigingen kunt doorvoeren. Die rare tante komt niet in jullie album als jullie dat niet willen! Je krijgt de finale versie altijd nog te zien voordat het album naar de drukker gaat!

Neem vrijblijvend contact op om te kijken of ik nog beschikbaar ben!