Wat is het leuk als je mensen mag fotograferen die je kent. Lotte is het zusje van mijn vriendinnetje uit mijn studententijd in Groningen. Na jaren elkaar niet gezien te hebben, was het nu tijd om elkaar weer te zien en te spreken, want ze ging trouwen en ik mocht erbij zijn! Wat was het een prachtige dag met een prachtig, stralend bruidspaar. Wat was het leuk om haar kinderen en hun dierbaren beter te leren kennen. Haar ouders had ik in geen jaren meer gezien! Ik ben dol op de stijl van Lotte. Ze heeft hun bruiloft ook zo FANTASTISCH mooi gestyled! Zelfs haar boeket heeft ze zelf gemaakt. Lieve Lotte & Jasper, SUPER bedankt dat ik bij jullie dag mocht zijn…

Je was voor de dag zelf al een enorme meerwaarde en nu is het heerlijk om met de foto’s weer na te genieten en te denken aan het plezier dat we hebben gehad! Dat straalt namelijk van de foto’s af. Ik kan wel echt zeggen dat het de gelukkigste dag van mijn leven tot nu toe was. (Kinderen krijgen is ook heel mooi en een gelukkig moment, maar best pijnlijk).
Als ik aan mensen de foto’s laten zien dan is het eerst: Oh wat een prachtige foto’s! En wat was het mooi weer! Op de foto’s ziet het er namelijk uit alsof het zonnetje de hele dag volop scheen, dat was natuurlijk niet zo, maar door jouw manier van fotograferen stralen wij extra en lijkt het fantastisch weer.
Bedankt voor alles! Ik raad je aan iedereen aan die iets te vieren heeft.
Lieve Marjon,
We houden contact!
Dikke kus, Lotte

3 Facebookomslag 2 BLOG