Wat is het leuk als ik een bruidspaar van mij weer terug mag zien met een zwangere buik of met een heel mooi, lief kleintje in hun armen… Dat was het geval met lieve, kleine Maud. Wat een prachtig mooi kleintje en wat zagen papa en mama er STRALEND uit! Een genot om te mogen fotograferen.. Dank jullie wel dat ik van jullie kleine meid foto’s mocht maken. Ik heb genoten!

Na de geboorte van onze dochter Maud, wisten we direct dat we graag met ons nieuwe gezinnetje op de foto wilde. Marjon was tijdens onze bruiloft als fotograaf aanwezig en het was fijn om een bekend gezicht over de vloer te krijgen.
Binnen een week hadden we een afspraak en werden wij als gezinnetje op de gevoelige plaat vastgelegd.
Nooit geweten dat onze woonkamer en zolder zeer geschikt waren voor mooie kiekjes.
Marjon je hebt het weer voor elkaar gekregen, super bedankt voor het vastleggen van ons wonder.
Liefs Antal, Mieke en Maud

Collage 1 BLOG