Wat een geweldige dag!!!! Ik heb genoten van een prachtig bruidspaar, lieve familie & vrienden, geweldig trouwvervoer en prachtig mooi weer. Bedankt Stefan & Margreet dat ik bij jullie dag mocht zijn!

Marjon hebben we leren kennen op een bruiloft van vrienden. Na een fotoshoot voor een andere gelegenheid was er, in tegenstelling tot andere beslissingen voor onze grote dag, geen enkele twijfel. Marjon moest onze foto’s gaan maken. En daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Marjon weet als geen andere de details en bijzondere momenten vast te leggen en is daarnaast in staat mensen zo natuurlijk te fotograferen zonder dat het ‘gemaakt’ over komt. Wij zijn zeer blij met het eindresultaat en hebben recentelijk ons album ontvangen wat zij gemaakt heeft; echt vakwerk waar we nog jaren plezier van hebben. Los van de fotografie is ze ook erg betrokken en zit ze boordevol ideeën! Oftewel; wat een topper!
Veel liefs,
Margreet en Stefan

Collage 1 BLOG