Wat is het GEWELDIG om vrouwen op hun mooist, met een prachtig mooie zwangere buik, te mogen fotograferen. Het is maar zo’n korte periode dat een vrouw er zo PRACHTIG mooi uitziet! Deze periode duurt maar 3 maanden per kind dat een vrouw draagt. Het is nog specialer als ik nadien de kleine mag fotograferen als het pasgeboren is. Dit doe ik bij mensen thuis in hun eigen omgeving, zodat ik ook meteen het eerste gezinsportret kan maken en foto’s van de babykamer (voordat deze ontploft met Kraamcadeaus ūüėČ ). Bijgaand prachtig mooie Wendy! Ik verheug mij nu er al op dat ik haar straks met de kleine mag fotograferen!!

Wat een onverwacht relaxte, warme, spontane ochtend. We voelden ons meteen ontspannen bij Marjon en dat is denk ik haar grootste talent. Alleen dan kom je samen tot een prachtig resultaat. We kijken enorm uit naar de newborn shoot!
Fijn weekend!
Liefs,
Wendy

Facebookomslag 1 BLOG