Donderdag 5 februari 2015 was ik aanwezig bij de Live show van Fotostudio De Jong #FSdeJ
Ik had een foto ingestuurd met een bijzonder verhaal en mocht met nog 49 fotografen plaatsnemen in de studio.
Wat was het leuk!
Mijn foto is niet tijdens de opnames aan bod gekomen, maar nadien heeft de redactie nog eens 5 foto’s met bijzondere verhalen op de site gezet. Wat geweldig leuk om te zien dat ze mijn beeld, verhaal en keuze waarderen, want ik sta op de site vermeld. Bijgaand mijn foto en mijn verhaal.

Marjon Zijlstra Fotografie-0172 - LR - 700 Pixels BLOG

marjon zijlstra, 39 jaar, uit ‘s-hertogenbosch:

Ervaring:
Professioneel fotograaf
Cameramodel of applicatie waarmee de foto is gemaakt:
Canon EOS 5D
“Op de foto zie je een jonger broertje (3 jaar) op de dag van de uitvaart van zijn oudere broer (5 jaar) een nagel in de kist van zijn oudere broer slaan… met een hamertje uit zijn speelgoed gereedschapskist. Ik ben family life cycle photographer en leg dierbare momenten in een mensenleven vast. Dit begint vaak bij een bruiloft, zwangere buik, gezinsportret tot aan uitvaarten. De laatste categorie is heftig om te doen. Ik ben vaak bij het afscheid nemen in de kleine kring. Daarbij maak ik ook foto’s van de overledene. Daarna de uitvaart zelf waarbij ik alle momenten zo goed mogelijk vastleg. De nabestaanden hebben in het rouwproces een mogelijkheid om de dag, het verlies en het verdriet een plaats te geven. Bijzonder dat ik dit voor mensen mag doen.”