Wat een geweldig, lieve reactie van Edwin & Marleen. Wat vond ik het GEWELDIG leuk dat ik bij hun dag mocht zijn.

Veel fotografen hebben een goede portfolio maar het is veelal recht toe recht aan. Voor onze bruiloft waren we opzoek naar een fotograaf die zowel spontane als portret foto’s op een professionele maar ook creatieve manier vast kon leggen. Marjon heeft dit perfect gedaan, de kleintjes wist ze op een goede manier te enthousiasmeren en de volwassenen met of zonder cameravrees werden er perfect op gezet. Meerder gasten van onze bruiloft hebben bij ons aan gegeven dat het zo’n leuke fotograaf was, alsof we elkaar al jaren kende! Marjon was ‘onzichtbaar’ aanwezig op onze bruiloft, foto’s vanuit vele hoeken en poses maar dat stoorde helemaal niemand, ze was één van de gasten.
We zijn met Marjon naar diverse mooie plekken in Nijmegen geweest, hier wist Marjon de omgeving goed te betrekken in de foto’s. Dit heeft gezorgd voor kleurvolle en stralende foto’s.
De kers op de taart was ook nog dat we de dag na de bruiloft al een voorproefje kregen van de foto’s vlak voor onze huwelijksreis, zo konden we meteen al terug kijken en genieten. Erg leuk!
Wij zijn er tevreden met het eind resultaat, Marjon heeft DE dag voor eeuwig vast gelegd zoals hij was! GEWELDIG.
Nogmaals bedankt voor alles.
Lieve groeten,
Marleen & Edwin van Beelen

Collage 1 BLOG