Zakelijk is het zóooo belangrijk om een mooie Profielfoto te hebben. Een Profielfoto op LinkedIn is in sommige gevallen de eerste kennismaking. Onderschat ook niet de invloed van Twitter en Facebook. Ook daar misstaat een goede profielfoto niet. Ik vind het FANTASTISCH dat ik mensen zowel zakelijk als privé tegenkom. Bijgaand een prachtig mooi portret van Elke de Quay. Zij heeft een hele bijzondere missie met haar eigen bedrijf ‘Beter in Gesprek’ en ik kom haar regelmatig tegen in de privésfeer. Bedankt, Elke, voor het vertrouwen dat jij al jaren in mijn hebt!

Met Marjon als fotograaf ben je niet alleen verzekerd van prachtige foto’s; ook denkt Marjon zeer creatief en betrokken mee over de setting en de gebruikte techniek. Marjon stemt locatie en gebruikte techniek af op jouw professionele setting. In mijn fotoreportage zie je de dynamiek van de zorg met mijzelf als stabiel middelpunt.
En daarbij is een shoot met Marjon altijd een energieke belevenis!

Elke de Quay - Beter in Gesprek