Marjon Zijlstra Fotografie On TOUR kwam dit jaar ook in Groningen! Zo leuk dat ik ook in Groningen mooie foto’s mocht maken van vrienden en oude bekenden waaronder de Familie Pool. Margit ken ik al vanaf mijn 7e jaar en we hadden elkaar ik denk in geen 20 jaar gezien. Wat een PRACHTIG gezinnetje heeft ze. En wat vond ik het GEWELDIG leuk dat ik foto’s mocht maken! Bijgaand haar lieve reactie op de shoot en de foto’s:

Nadat we al een paar keer onder de indruk naar de blije en treffende foto’s van Marjon hadden gekeken, waren we erg blij dat ze op haar tournee door Nederland ook bij ons in de buurt kwam ! Het maken van de foto’s was erg gezellig en ontspannen, Marjon weet heel snel contact met iedereen- groot en klein- te maken en daardoor komt de aandacht op elkaar en de omgeving te liggen en niet op de camera. De kinderen zeiden na afloop dat ze het heel leuk vonden én dat Marjon heel lief was. Dat kunnen wij alleen maar beamen !

Wij zijn erg blij met de foto’s ! Marjon heeft plekken uitgekozen die super bij ons passen en maken dat de shoot is geworden wat wij graag wilden: ontspannen, niet geposeerd, relaxed. Hierdoor zijn de foto’s echt “ons” geworden.

Lieve Marjon, nogmaals dank !

Collage 1 Met LOGO - 700 Pixels BLOG