Wat een lieve reactie van Hilde Nijland! Wat vond ik het GEWELDIG leuk dat ik haar samen met haar prachtige dochtertje Nica mocht fotograferen… We kennen elkaar al ruim 30 jaar en hebben elkaar de afgelopen jaren nauwelijks gezien. Hoe leuk is het dan om elkaar weer te zien? Hééeeel bijzonder en leuk! Hilde, bedankt dat ik foto’s van jullie saampjes mocht maken. Ik vond het helemaal té gek!!
“Nica en ik hadden er helemaal zin in! Wat zal ’t resultaat zijn en worden? We hebben weinig foto’s van ons samen, dus de fotoshoot was voor ons zeer welkom. Nica was helemaal in haar element, volop in de aandacht en genieten van de complimenten en grapjes van Marjon! Het eindresultaat is fantastisch! Wat een prachtige foto’s! Heel fijn om zo iets moois van ons tweeën te hebben.
Thanks Marjon!!!!
Liefs Nica en Hilde

Collage 1 met LOGO - 700 Pixels - BLOG