Wat is het leuk om gasten van een bruiloft na een tijdje weer terug te zien en… ze te fotograferen. Op de bruiloft van Bart & Lise heb ik met Lydia & Jaap kennisgemaakt en nu mocht ik ook kennismaken met hun twee kleine mannen. Wat was het een geweldig mooie dag op de hei in Bussum! En wat een lieve reactie heb ik nadien mogen ontvangen. Dank je wel, lieve Lydia & Jaap!

Marjon hebben we als fotografe op de bruiloft van onze vrienden leren kennen. Ze deed dat enorm leuk, met veel enthousiasme en charme. De foto’s waren geweldig mooi geworden. Toen we hoorden dat Marjon ook gezins-shoots deed wilden we dat heel graag een keer proberen! Met onze twee jongens, die het lastig vinden om binnen lang stil te zitten, was het super om lekker buiten te zijn. We zouden haar zeker aanraden bij iedereen die op zoek is naar een fotograaf die in staat is om de speciale band die je voelt met je familie, gezin en vrienden vast te leggen. We zijn enorm blij met het resultaat. Marjon, we hopen je in de toekomst vaker terug te zien, heel erg bedankt voor deze mooie herinneringen. Lieve groeten, Jaap, Lydia, Friso en Karel van der Wal.\

Collage 1 BLOG