Wat een lieve reactie van Bart & Lise! Zo geweldig leuk kom een bruidspaar weer tegen te komen en te mogen fotograferen met hun prachtige kinderen!!

“Na onze bruilofts-shoot, en vorig jaar een familie portret met nog met z’n vier, werd het dit jaar hoog tijd voor een echte gezins-shoot met alle vijf erop. Niemand anders dan Marjon kan mensen zo spontaan en lachend ‘vatten’ met haar foto’s. Het is een groot plezier om voor haar camera te staan. Eigenlijk heb je nauwelijks door dat ze foto’s maakt, zo natuurlijk beweegt ze zich om je heen. We hebben weer waardevolle, blijvende herinneringen gekregen aan ook deze periode in ons leven. Allemaal gecreeërd door Marjon met haar enthousiasme en openheid. Heel, heel hartelijk bedankt Marjon voor deze wederom geweldige ervaring, met pracht resultaat! Tot heel graag weer ziens! Veel liefs Bart, Lise, Meerle, Caro en Sam Schellart.”

Collage 1 BLOG