Mijn lieve kleine zoontje, Melle, is eind februari 2014 geboren. Op de eerste dag na mijn zwangerschapsverlof, op 1 mei 2014, mocht ik foto’s maken op de bruiloft van Babette & Arie. Wat een lief, leuk bruidspaar, lieve gasten, geweldige dag, prachtige locatie (Green Village in Nieuwegein!) en mooi weer. Lieve Babette en Arie… Wat vond ik het SUPER dat ik bij jullie dag mocht zijn! Lief hoe jullie mij op mijn eerste dagje opgevangen hebben ūüėČ
Gelukkig waren ze ook blij met mij! Bijgaand hun reactie..

Marjon is een fotograaf die leuk met alle mensen omgaat en daardoor iedereen heel leuk op de foto krijgt. We hebben verschillende reacties gehad van onze gasten dat ze Marjon een goede fotograaf vinden en onder de indruk zijn van haar doortastendheid. Zelf zijn we heel tevreden met het eindresultaat en sluiten we ons aan bij de reacties van onze gasten.

Collage 1 BLOG