Het Keurmerk Trouwen staat voor professionele, betrouwbare en innovatieve bedrijven in de trouwbranche. Zij zijn getoetst door een onafhankelijk bureau.
Naast het basis lidmaatschap bij de NTBO, kan ieder bedrijf dat minstens 1 jaar werkzaam is in de trouwbranche, besluiten om een bedrijfsscreening te laten doen. Deze screening wordt door een onafhankelijk, extern bureau gedaan. Wanneer het bedrijf voor alle drie de onderdelen minimaal de helft van het maximaal te behalen aantal punten haalt en daarnaast op een totaalscore van tenminste 75% uitkomt, is het bedrijf keurmerkwaardig en zal het Keurmerk Trouwen voor één jaar worden toegekend.
Uiteraard wilde ik deze screening z.s.m. uit laten voeren en hoop ik nog voor de bevalling dit keurmerk te behalen, ik houd jullie op de hoogte!

NTBO_Logo BLOG MJON