Wat was het leuk om kleine Floris te mogen fotograferen! Heel bijzonder want de mama van Floris heeft 3 kindjes in 2 jaar tijd gekregen!!! Wat een bijzondere TOP prestatie… Kleine Lieve en Pepijn kende ik ook al goed. Ze zijn twee maanden geleden nog in mijn studio geweest toen mama met haar mooie zwangere buik foto’s kwam laten maken. Extra leuk om ze deze week dus weer te zien.

Wat is het leuk om bijzondere momenten in het leven op een mooie manier vast te laten leggen door Marjon. Ze heeft weer het mooie prille wat baby’s alleen hebben vlak na de geboorte prachtig vast weten te leggen bij Floris. Haar aandacht voor detail en creativiteit maken dat ze in de foto’s de sfeer perfect weet te vangen. Door haar betrokken en enthousiaste persoonlijkheid was de shot weer een groot succes.

Collage Floris 1 Met LOGO - 700 pixels Breed