Wat is het GEWELDIG leuk om Nico & Femke ruim een jaar na hun bruiloft weer te zien met… hun lieve, kleine aanwinst Sven! Wat een dot van een kleine man. Bijgaand de lieve reactie van Nico & Femke. Dank jullie wel! En.. leuk dat ik jullie dit jaar weer ga zien op de bruiloft van vrienden!

Ruim een jaar geleden heeft Marjon foto’s gemaakt op onze bruiloft, toen we besloten om een foto’s van Sven te laten maken hoefde we niet na te denken wie dat het beste zou kunnen doen.
Marjon toverde onze rommelkamer om in een fotostudio en we konden beginnen. Onze kleine man wilde niet slapen tijdens het maken van de foto’s, het was veel interessanter om Marjon en haar camera te volgen. Door het enthousiasme van Marjon hebben we hele mooie en waardevolle foto’s van ons mannetje.
Super bedankt Marjon!

Blog -6

Blog -23

Blog -35