Wat was het een prachtige dag met een bruid die GEWELDIG relaxed was! De dag had allemaal onderdelen die de dag compleet maakten. Gehuld in ROZE, mijn lievelingskleur!!! De lunch en borrel in de intieme tuin van de ouders van Marleen. Een mooie (en ontzettend lekkere) bruidstaart gemaakt door de zus van Bart. Een TOP ceremoniemeester etc. Bijgaand de lieve reactie van Bart & Marleen en een paar foto’s om een indruk te krijgen.

Marjon haar goede zorgen beginnen al voor de bruiloft. Ze is door de wol geverfd op het gebied van bruiloften en komt met allerlei goede ideeën op de proppen. Tijdens de dag zelf is ze vooral heel energiek en vrolijk wat zowel bij ons als onze gasten steeds enthousiasme opwekte en waardoor iedereen met een lach op de foto staat. De foto’s zijn hartstikke scherp en mooi en geven een perfect beeld van onze dag.

Blog -1 Collage