Wat was het een geweldig mooie dag met een PRACHTIG bruidspaar!!! Via een dierbaar vriendje van mij zijn Saskia en Pascal bij mij terechtgekomen. Ik mocht de hele dag hun dag vastleggen! Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Het was een beregezellige dag die eindigde op een geweldig mooie plek in het bos.

Wat een ontzettende mooie foto’s heb je van ons en al onze dierbaren gemaakt tijdens onze bruiloft. Echt fantastisch. Door jouw blije, vrolijke, positieve houding werd iedereen van zelf al blij en staat iedereen heel mooi op de foto. Wat een enthousiasme en een professionaliteit. We zijn enorm blij met het resultaat. Een mooie herinnering aan een nog mooiere dag, liefs Saskia en Pascal

Blog -1

Blog -2

Blog -5

Blog -6

Blog -11

Blog -24

Blog -29

Blog -30

Blog -71

Blog -87

Blog -88

Blog -89

Blog -96

Blog -98

Blog -111

Blog -117