Hoe leuk is het als een lief vriendinnetje van je trouwt en jij de foto’s mag maken!!! Helemaal LEUK!!! Laura is een dierbaar Dispuutsgenootje van mij toen ik studeerde in Groningen. Wat hebben wij samen toch altijd veel pret gehad op de dansvloer. Zij niet alleen met mij, maar ook met mijn lieve mannetje! Daarom vonden wij het ook zoooo ongelooflijk gezellig toen we hoorden dat zij gingen trouwen. Een huwelijk in Schotland (met kilt!!!) ging om praktische redenen niet door. Het werd Wassenaar! Daniel, wat vond ik het leuk om je beter te leren kennen op jullie dag… Wat ben je een prachtkerel en wat maak jij mijn vriendinnetje toch gelukkig!!! We hebben jullie voor altijd in ons hart gesloten en we komen graag naar Parijs om gezellig verder te borrelen…

Je trouwdag is een speciaal moment en daar wil je perfecte foto’s van die deze bijzondere dag goed weergegeven. Marjon heeft dit uitstekend gedaan op haar eigen enthousiaste en persoonlijke wijze waarmee zij iedereen (zelfs het bruidspaar!) volledig op haar gemak liet voelen voor de camera. Een ware kunst! Achteraf de foto’s bekijkende beseften we nog een andere kunst: ze heeft die dag niet op de voorgrond getreden en toch is ze blijkbaar overal eerste rang bij geweest! Fantastisch!
We zouden Marjon zeker aanbevelen!

Blog -3

Blog -12

Blog -18

Blog -4

Blog -3

Blog -52

Blog -56

Blog -59

Blog -9

Blog -77

Blog -87

Blog -89

Blog -92

Blog -105

Blog -107