Wat blijft het bijzonder om foto’s te mogen maken van nieuw leven! Helemaal als een van de foto’s gebruikt gaat worden voor het geboortekaartje! Papa Glenn heeft met uiterste zorg het geboortekaartje zelf ontworpen. Heel mooi! Esther moest na de bevalling helaas nog een paar dagen in het ziekenhuis blijven, dus ik heb de foto’s in het ziekenhuis gemaakt. Mama Esther kon mooi in bed blijven liggen en alles zien!

Omdat we één van de foto’s van onze dochter Tess op het geboortekaartje wilde zetten, hebben we Marjon vlak na de geboorte gebeld. Ze kon de eerstvolgende werkdag al langs komen in het ziekenhuis! Binnen enkele minuten had ze de kamer omgetoverd in een fotostudio. Haar passie voor fotografie bleek al meteen uit haar aanstekelijke enthousiasme en oog voor detail. Even later hadden we een hele lading mooie foto’s en zelfs een paar goede tips voor de kersverse ouders! De foto’s zijn echt super en de fotoshoot zelf was ook een hele aangename belevenis. Echt een aanrader!

Blog -2