Wat een bijzonder leuke dag… De bruiloft van Sjoerd & Gabriela. Aan het begin van de dag was het nog spannend. Ik stond op tijd op de stoep, maar toen was de bruid in geen velden en wegen te bekennen. Ze zat nog bij de kapper en was maar liefst 45 min uitgelopen. Dus dames, altijd eerst even een proefkapsel en proefmake-up laten doen, zodat je op DE dag op tijd bent en derhalve ook echt kunt gaan genieten. Gabriela werd door haar bruidegom in stijl opgehaald… In jacquet en met Rolls Royce! Ze zagen er PRACHTIG uit!!!
Bijgaand een paar foto’s om een idee te geven!

We hebben je als een prettige en ongedwongen persoon ervaren, waardoor je in staat bent natuurlijke foto’s van mensen en situaties te maken zonder dat je aanwezigheid als fotograve ervaren wordt. Da’s echt een compliment van ons en onze gasten! We hebben de foto’s dan ook als authentiek ervaren waardoor we onze bruiloft iedere keer opnieuw beleven als we naar de foto’s kijken.
Hartelijke groeten,
Gabriela en Sjoerd

Blog -3

Blog -7

Blog -5