Mijn lieve vriendinnetje, Marielle, heeft voor haar 40ste verjaardag een fotoshoot cadeau gekregen van haar lieve vriendinnetjes! Hoe waardevol en dierbaar is het om foto’s te hebben van de meest dierbare mensen in je leven. Wat vond ik het leuk om Marielle met haar gezinnetje op de foto te zetten. Wat heeft ze ook twee leuke meiden. Om trots op te zijn! Het resultaat is erg mooi geworden. Bijgaand een paar foto’s om een idee te krijgen wat het resultaat is geworden. En wat een lieve reactie van haar mannetje, Niels…

Lieve Marjon, je bent echt een geweldige fotovrouw.
Ik zag er een beetje tegenop, maar jij maakt van alles een feestje!
Dikke kuzz xxx Niels

En de lieve reactie van mijn vriendinnetje…

Voor mijn 40ste verjaardag kreeg ik van mijn vriendinnen een fotoshoot cadeau bij Marjon Zijlstra Fotografie.
Mijn vriend zag er wel tegenop om op de foto te moeten en mijn 2 meiden vonden het eerst nog spannend maar na een spontaan gastvrij onthaal konden we van start. Mede door de enthousiaste manier van fotograferen is de reportage erg mooi geworden, niets gemaakt gewoon blij zoals wij zijn.
En de meiden, die vonden het geweldig om even tijd samen met papa en mama te hebben en deden heel goed mee, geen gezeur bij het omkleden maar dikke pret, het was een feestje.
Kijk zelf maar naar het resultaat.
Dank je wel, lieve Marjon.
Dank je wel, lieve vriendinnetjes.

Blog -32

Blog -27

Blog -16

Blog -22

Blog -19