Wat was het een geweldig mooie ZONnige dag!!! En dat na al die regen van de afgelopen weken… Zooo leuk om de bruiloft te mogen fotograferen van dit stralend bruidspaar. Helemaal omdat ik beide al kende voordat zij elkaar hebben leren kennen. Wat een pracht gezinnetje met twee hele lieve kleine mannetjes… Zo grappig om het gezicht van de kleine mannen te zien als ze mama voor het eerst als bruid zien. Onvergetelijk!

Toen we op zoek waren naar een fotograaf, dachten we meteen aan jou. We kennen je als een enthousiast en vrolijk persoon. Iemand waarbij je al moet lachen als we je zien. Dat heb je nodig op zo’n spannende en feestelijke dag. Wat was het een mooie dag en wat heb jij deze dag prachtig weergegeven. Niet alleen ons maar ook alle dierbare mensen om ons heen zijn voor eeuwig vastgelegd. Je bent de hele dag bij ons geweest en we hebben het als erg prettig ervaren je om ons heen te hebben.
Super bedankt dat je deze dag samen met ons tot een onvergetelijke dag hebt gemaakt!
Liefs Jürgen en Simone Offermans

Blog -1

Blog -1

Blog -9

Blog -12

Blog -14

Blog -17

Blog -22

Blog -26

Blog -32

Blog -34

Blog -38

Blog -42

Blog -43

Blog -46

Blog -49

Blog -54

Blog -56