Hoe bijzonder is het om eerst de baby in de buik te mogen fotograferen en daarna de baby uit de buik! Beide fotoshoots zijn zooo ongelofelijk mooi geworden… Bijgaand de reactie van de trotse ouders en foto’s van kleine Jenthe!

In eerste instantie hebben we foto’s van mijn zwangere buik laten maken door Marjon. Door de prettige sfeer, haar goede ideeen, tips en adviezen is het resultaat echt fantastisch geworden, een heel mooie blijvende herinnering! Vandaar dat we ervoor gekozen hebben ook in de eerste week na de geboorte van ons dochtertje opnieuw foto’s te laten maken. Marjon kwam bij ons thuis, waardoor de foto’s heel vertrouwd en heel natuurlijk zijn geworden. Wederom een fantastisch resultaat en een prachtige herinnering aan die bijzondere tijd!
Liefs en nogmaals bedankt!

Benieuwd naar Jenthe in de buik? Klik dan hier!

Blog -1

Blog -2