Op een van de mooiste trouwplekken van de wereld (!!!!) mocht ik foto’s maken op de intieme bruiloft van Bob & Eefke. Het Drenkelingenhuisje op onderstaande foto is de trouwlocatie. De huisje op palen staat op een zandplaat. Bij hoog water kunnen mensen daar hun onderkomen vinden en eb afwachten. Het was 1 oktober en ze zijn letterlijk met de voetjes in het zand getrouwd… Het was een prachtige, zonnige dag (wat een mazzel!) en ik vond het GEWELDIG dat ik erbij mocht zijn.
Wij wilden een kleine bruiloft. We twijfelden daarom ook of we wel een fotograaf erbij wilden. Op aanraden van mijn zus toch met Marjon gebeld. Dat voelde meteen goed en vertrouwd. Marjon bleek de perfecte fotograaf om mee te nemen tijdens deze persoonlijke en intieme dag. Ze draaide die dag heerlijk ontspannen met ons gezelschap mee zonder zich op te dringen. Onopvallend wist ze die emoties vast te leggen die de dag zo bijzonder maakten. Daarnaast bleek ze een ster in het fotograferen van leuke en persoonlijke details. Door de prachtige foto’s die Marjon voor ons maakte herbeleven we die mooie oktoberdag steeds weer opnieuw. Bob & Eefke

Blog -1