Wat was het leuk om in Putten foto’s te maken bij de bruiloft van Pim en Marianne. Het weer was spannend, want wat heeft het de dagen ervoor geregend. ’s Ochtends was het ook nog steeds regenachtig…
Wat een warm ontvangst bij de familie Schotsman toen ik vroeg in de ochtend aankwam en de kapster bezig was met Marianne. Daarna door naar Pim zijn ouders waar Pim zich aan het aankleden was. Pim zijn moeder was druk met Pim zijn manchetknopen in de weer. Zijn vader met zijn das. Wat bijzonder dat zowel Pim als Marianne vanuit huis konden trouwen. De dag was TOP!!! De regen kwam pas op het moment toen we naar de borrellocatie reden! Een paar dagen na de bruiloft stond de postbode aan de deur met een klein doosje. Een bedankje van Pim & Marianne… Een heel lief beertje met een t-shirt aan met hun foto erop. Als bedankje voor mijn aanwezigheid. Onderstaande tekst stond op het kaartje.
Lieve Marjon, heel erg bedankt voor de ontspannen sfeer die jij gaf tijdens het maken van de foto’s! Tot nu toe zien de resultaten er geweldig uit! Dat beloofd wat! Wij zijn blij dat we voor jou gekozen hebben en gaan je zeker aanbevelen bij anderen!  Je bent een TOPper!
Liefs Pim & Marianne
Lieve Pim & Marianne, bedankt dat ik onderdeel mocht zijn van dit bijzondere moment in jullie leven!!

Blog -6

Blog -9