Woensdag 8 mei was het Girl Power-dag, want Ilse Feenstra ging promoveren!!! Ik mocht er in Nijmegen bij zijn en wat was het een mooie dag. Naast promoties in Leiden, Groningen en Utrecht was het mijn eerste keer dat ik in Nijmegen een promotie mocht fotograferen. Geweldig! Vooral Ilse haar lekenpraatje. Iedereen kreeg in 15 minuten uitgelegd wat Ilse al die jaren gedaan heeft. Erg interessant voor alle leken (waaronder ik)!

Na meerdere jaren van onderzoek doen was het op 8 mei 2013 zover, de dag van mijn promotie. De dagen & uren voorafgaand aan de verdediging had ik behoorlijk de zenuwen, wat goed af te lezen was aan mijn gezicht. Maar wat is het een geweldige dag geworden!! Zelfs de verdediging was leuk!

Marjon heeft alles prachtig vastgelegd, zowel van de mensen als van andere details. Dit geeft samen een heel goed beeld van de sfeer van de dag; eerst de spanning en vervolgens echt een feestje! Een herinnering zit in je hoofd, maar wat geweldig dat Marjon de kunst verstaat om er foto’s van te maken! Ik zal hier nog heel lang van nagenieten.

Blog -2

Blog -3