Vanaf mijn 6e levensjaar hockey ik al. Na twee winters kinderen ‘baren’ was het voor mij weer tijd om in mijn ‘oude’ hockeyteam te gaan spelen. Een geweldig leuk team met een FANTASTISCH leuke enthousiaste trainer, Okke. Okke zijn vriendin was zwanger en toen Mels geboren is, hebben we met ons en zijn hockeyteam mij cadeau gedaan! Oftewel een New Born shoot van de kleine man. Okke, wat was het leuk om je vriendinnetje, Yvon, te ontmoeten en wat zag ze er alweer goed uit. Bijgaand een aantal foto’s die ik van Mels en zijn trotse ouders heb mogen maken en hun reactie!

Een geweldig cadeau, waar je zelf misschien niet snel aan denkt, maar wat enorm waardevol blijkt!
Marjon is een frisse wervelwind, die in een handomdraai de beste plekken in huis vindt om foto’s te maken die van hoge kwaliteit zijn.
Door de ontspannen manier van fotograferen wordt de baby en de sfeer in huis bij deze blijde gebeurtenis heel mooi vastgelegd.
We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en mocht er ooit een tweede kindje komen, dan mag Marjon weer gezellig een ochtendje langskomen!

Blog -1

Blog -2

Blog -4