Toen de ouders van Gaby en Vivian 40-jaar getrouwd waren, heb ik ze met Vivian haar twee kinderen gefotografeerd. Nu zijn hun ouders 45 jaar getrouwd en… ik mocht wederom foto’s maken! Nu met paps en mams erbij. Wat was het een leuke, gezellige shoot! Zooo leuk om de kinderen ook weer te zien. Hieronder de reactie van Gaby over Marjon Zijlstra Fotografie.Dank je wel, lieve Gaby!

Net als 5 jaar geleden (destijds voor het 40 jarig huwelijk van mijn ouders, alleen met de kinderen) wilden we graag weer een foto reportage van Marjon. Marjon stelde voor mijn ouders dit keer ook uit te nodigen. Zij zelf stonden er in eerste instantie een beetje schuchter tegenover, maar Marjon heeft er een feestje van gemaakt. Het was gewoon een hele gezellige, ongedwongen middag waarbij we veel hebben moeten lachen. Het resultaat is SUPER leuke foto’s, genomen in de buitenlucht, waar we weer 5 jaar mee vooruit kunnen. We kijken al uit naar de sessie voor het 50-jarig huwelijk.

Blog -26