Wat was het leuk om mama Femke weer te zien! We hebben beide gestudeerd in Groningen en zaten in hetzelfde Dispuut De Muzen! Het laatste Dispuutslustrum van De Muzen in 2012 heb ik moeten missen, omdat ik pas bevallen was van kleine Silke. Na het maken van de foto’s was Femke helemaal blij met het resultaat! Drie foto’s heb ik voor haar laten afdrukken in zwart wit op canvas, afgeleverd in een hele mooie zwarte bloklijst voor aan de muur. Hieronder Femke haar reactie. Zoooo ongelooflijk fijn om te zien hoe blij ze met de foto’s is die ik voor hen gemaakt heb!

Na lang twijfelen hebben we uiteindelijk besloten om professionele foto’s van de kinderen te laten maken. En wat hebben wij spijt gehad……… Spijt dat we het niet veel eerder en vaker hebben laten doen! Ik had niet verwacht dat het resultaat me zo dierbaar zou zijn. De wijze waarop Marjon de kinderen heeft weten vast te leggen heeft oprecht al mijn verwachtingen overtroffen. Ze heeft een gave om middels haar aanstekelijke enthousiasme en vrolijkheid een ontspannen sfeer te creëren. Daarbij is ze instaat om zich in te leven in je wensen en komt ze met erg leuke ideeën en voorstellen waar ik zelf nooit aangedacht zou hebben! Eigenlijk zou iedereen zichzelf een dergelijk dierbaar cadeau moeten geven!

Blog -38