Wat was het leuk Eline en William weer te zien! En… nu als trotse papa en mama. Zooo bijzonder om Isabel zo jong en klein te mogen fotograferen…

Nadat Marjon onze bruiloft heeft gefotografeerd, was het voor ons een logische stap om haar ook foto’s te laten maken van onze pasgeboren dochter. Ook dit was weer een erg fijne ervaring. Marjon kwam twee weken na de geboorte van Isabel bij ons thuis, alleen dit was al erg prettig omdat wij zo met onze kleine meid niet de deur uit hoefden. Vervolgens heeft ze in twee uur prachtige foto’s gemaakt. Marjon kwam met goede ideeën, had attributen bij zich waar we gebruik van konden maken en was net als bij onze bruiloft goedgehumeurd. Je voelt je bij Marjon erg op je gemak en daardoor is het resultaat ook super. Wij zouden haar dan ook zeker aanbevelen, zowel voor trouwfoto’s als voor een New Bornshoot.

Blog -8