Wat was het een mooie november dag! We hebben zelfs buiten foto’s kunnen maken. Voor mij veel oude bekenden ( o.a. Paul & Marieke en Rob & Shirley bij wie ik ook foto’s mocht maken op de bruiloft), dus dat maakt een dag extra gezellig. De trouwlocatie was de Opwettense Watermolen in Nuenen. Wat een prachtige locatie om te trouwen, maar ook om te dineren en je feest te geven!

Binnen onze vriendengroep hebben we 2 bruiloften gehad waarbij Marjon de fotograaf was. Ze heeft deze bijzondere dag op een spontane en mooie manier op foto vast gelegd. Marjon mengt zich makkelijk tussen de gasten, daardoor krijg je mooie spontane foto’s van je gasten. Wij waren zo onder de indruk dat wij ook Marjon voor onze bruiloft hebben gevraagd en dat is enorm goed bevallen! Vooral het trouwalbum is een onwijs mooie herinnering aan die bijzondere dag.
En in oktober 2013 hebben we weer een bruiloft van onze vriendengroep en… ook hier komt Marjon deze bijzondere dag weer vastleggen met mooie foto’s.
Marjon kwam bij ons over als iemand die je al jaren kent en daardoor is het foto maak moment geen verplichting, maar gewoon gezellig en leuk!
Groetjes, Nico & Femke