Wat was het een mooie, zonnige dag in september! Op een prachtige locatie, een prachtig bruidspaar, lieve familie en vrienden… Wat wil een mens nog meer! Het was heel gezellig om veel oude bekenden tegen te komen. De vriendinnenclub van Shirley gaat ver terug en de band die de dames onderling hebben is heel bijzonder. SUPER dat ik erbij mocht zijn!
Wil je foto’s zien van de bruiloft van Rob & Shirley, klik dan op onderstaande foto of klik hier! De bruidegom, Rob, heeft mij in een enkele zin beschreven.

Je spontaniteit en enthousiasme laten mensen nog meer lachen en genieten van mooie dagen…

Shirley zegt het volgende!

Bruiloft Paul en Marieke: dit was mijn eerste kennismaking met jou. Tijdens deze prachtige dag was ik ceremoniemeester en ben ik veel met je op pad geweest. Jouw enthousiasme deed iedereen ontspannen en zorgde voor super foto’s. De bruidegom was in deze zelf ook fotograaf dus lekker kritisch maar je hebt de test met vlag en wimpel doorstaan.
Bruiloft Rob en Shirley: na onze kennismaking heb je ook foto’s van ons gezin gemaakt wat erg goed is bevallen. En toen Rob mij ten huwelijk vroeg wist ik 1 ding zeker… dat jij onze trouwdag vast mocht leggen! Wat was het een prachtige dag en wat zijn de foto’s mooi! Je bent niet alleen een goede fotografe maar ook een zeer hulpvaardige en kordate dame die de ceremoniemeesters af en toe subtiel een handje helpt ūüėČ Super!
Dit jaar gaan we elkaar weer zien in oktober! Ik heb er onwijs veel zin in. Door jouw werk wordt een trouwdag echt onvergetelijk ūüôā
Tot snel Marjon.
Dikke kus
Shirley

Wil je meer foto’s zien, klik hier!

Blog -1