We hebben Marjon leren kennen toen ze op de bruiloft van vrienden fotografe was. Door Marjon op de foto gezet worden is een feest, met haar lach en professionele begeleiden zorgt ze dat alle gasten op de foto komen. Haar enthousiasme is aanstekelijk en zorgt ervoor dat iedereen goed en leuk op de foto komt. Marjon heeft ter voorbereiding op ons huwelijk uitgebreid de tijd voor ons genomen om de hele dag door te spreken. Als expert kwam ze naast tips voor waar en wanneer de foto’s te nemen, ook met allerlei adviezen voor aankleding en dj’s. Op onze trouwdag hoorde Marjon er helemaal bij en ze heeft gezorgd voor een onbezorgde dag. Door haar hebben we geweldige foto’s als herinnering aan onze speciale dag. We hebben genoten en genieten nog steeds na door de foto’s!
Heel erg bedankt Marjon!
Liefs Bart en Lise
Wil je foto’s bekijken van de bruiloft van Bart & Lise? Klik hier!

Blog -4