Wat een gezellige bedrijfsfeesten worden er gegeven door Zinkunie B.V. Jos en Inge van der Heijden hebben een heel mooi bedrijf opgebouwd. Zelfs uit Groningen komen de werknemers naar het mooie Zuiden om aanwezig te zijn bij een te gek bedrijfsfeest! Inge is verantwoordelijk voor het organiseren van de feesten en dat kan zij heel goed! Het is altijd tot in de puntjes geregeld!!! Begin mei mag ik op het Jubileum van haar ouders foto’s maken. Ik ben dus niet alleen de bedrijfsfotograaf geworden, maar je kunt mij gerust ‘hun huisfotograaf’ noemen. Heel leuk en gezellig om de Familie Van der Heijden dan weer te zien!

Wij hebben Marjon een aantal jaar geleden letterlijk van het internet “afgeplukt”. De eerste kennismaking met Marjon was super gezellig. Marjon luistert naar wat je wilt en geeft je advies in hoe je feest/avond het beste op foto is vast te leggen. Gedurende ons feest begaf Marjon zich onder de gasten als ieder ander, er werd haar dan ook geregeld gevraagd of ze familie of een goede vriendin van ons was.  Marjon is spontaan, gezellig en heeft gevoel voor humor. Ze is aanwezig op een heel prettige manier. Door haar scherpe opmerkzaamheid had ze meteen in de gaten wie bij wie hoorde en dat heeft geresulteerd in geweldige, leuke en spontane foto’s. De portret en groeps foto’s waren zo leuk dat wij ze voor al onze gasten hebben bijbesteld. Dat is ook zo fijn, je krijgt binnen een paar dagen een goede CD met foto’s en je kan er zelf mee doen wat je wilt. Wij hebben Marjon inmiddels meerdere keren gevraagd en het resultaat is altijd geweldig. De reacties op haar foto’s zijn iedere keer weer ontzettend leuk en daar zijn we eigenlijk best wel een beetje trots op.
Inge van der Heijden