Wat was het een geweldige dag! Gedurende de dag hebben we regelmatig wat regen gehad… Maar ja, dat kan gebeuren in ons ‘koude Kikkerlandje’. Helaas ook in de maand juni. De dag vond plaats midden in de Betuwe (een van mijn favoriete plekken in Nederland). Deze bruiloft gaan we nooit meer vergeten, want een paar minuten voordat de bruid haar ‘entree’ maakt bij de trouwceremonie wordt ze onder haar bruidsjurk gestoken door een wesp! Wat een PECH! Maaijke was zo’n ongelooflijke bikkel. Z

Het is haar gelukt om het gevoel en sfeer van onze dag op een mooie en levendige wijze vast te leggen. Als innemend persoon ging ze op in het gezelschap, wat wij en onze gasten als heel prettig hebben ervaren. Marjon heeft als fotograaf een mix van professionaliteit, warmte en creativiteit. Ze heeft ons een mooie blijvende herinnering aan onze dag gegeven!
Thomas & Maaijke

e had flink last van de steek, maar ze heeft de rest van de dag alleen maar lopen stralen!!!

Blog -1