Wat was het een geweldig mooie dag op zaterdag 2 juni 2012! Kasteel Heeze is een van mijn favoriete trouwlocaties. Het dorp Heeze is niet erg groot. Als je bij een van de kroegen in de Kapelstraat linksaf slaat, dan laat je het dorp achter je, je rijdt direct door het bos en de weilanden, tussen de koeien richting het kasteel. Hoe geweldig is het om op de binnenplaats van een oud kasteel te mogen trouwen in de schaduw van een hele grote, hele oude kastanjeboom… Het feest werd gegeven in de stallen die geheel eigentijds prachtig gestyled zijn. In een woord GEWELDIG!!!

Allereerst staat buiten kijf dat Marjon een erg goede fotografe is. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Daarnaast paste ze als persoon perfect bij onze huwelijksdag. Ze legt heel gemakkelijk contact, de gasten lieten zich dan ook graag door haar fotograferen. Maar wat we ook belangrijk vonden en vinden is dat je verder nauwelijks merkt dat ze op dat moment haar werk aan het doen is. Ze voelt dat erg goed aan. We zijn kortom heel erg tevreden!

Blog -5