Wat een lieve, leuke jongens kwamen bij mij foto’s maken! Het was een erg gezellige fotoshoot. Ik vond het erg leuk om van Gregor nog eens bevestigd te krijgen dat de mannen ook genoten hebben van de middag. Max en Sjors waren zo gezellig en welopgevoed. De complimenten voor paps dat hij zulke leuke zoontjes heeft!

 

Ik was al even op zoek naar iemand die van mijn kinderen foto’s kon maken waar ze beter op zouden staan dan de huis tuin en keuken foto’s die ik zelf altijd van hen maak. Meestal lukt het niet om de kids normaal op een foto te krijgen omdat ze daar nooit zin in hadden om even normaal te gaan staan. Gekke bekken trekken niet blijven staan en dat soort dingen maakt het alleen maar moeilijker. Hieruit blijkt natuurlijk ook dat foto’s maken een vak is. Bij ons eerste contact over de foto’s had ik het gevoel dat jij de kids op hen gemak kon houden. Met de foto shoot vond ik het zeer prettig om van te voren met de kids even wat te kletsen zodat de kids aan je konden wennen en niet meteen voor de camera plaats te hoeven nemen. Na een leuk gesprek zijn we de foto’s gaan maken buiten waarbij de kids het heerlijk vonden om voor de camera te staan en zelfs stil te staan zonder gekke bekken te trekken. De rust die jij uitstraalde richting hen en het plezier wat je ze daarbij gaf is op de foto’s goed te zien. De opmerking van hen terug in de auto van “papa die foto’s maken was wel gaaf met Marjon” zei voor mij genoeg dat ze het naar hun zin hebben gehad. De foto’s zijn gaaf geworden en ik ben ook blij dat ik gewoon alle foto’s van je ontvangen heb zodat ik een goed beeld heb van het geheel. In een boort was het geweldig om te doen. Zeker een aanrader en iets om weer eens over te doen!
Ik vond het heel gezellig met je en de kids ook.
Gregor

 

Blog -3