Aag van der Vossen – De Quay is een aantal jaren geleden begonnen met stervensbegeleiding. Wat een mooie taak heeft zij bij het overlijden van dierbaren. In 2009 heb ik niet alleen foto’s van haar gemaakt, maar ook haar website gebouwd. Verder heb ik vaker foto’s gemaakt in haar familie, dus we kennen elkaar inmiddels veel beter. Bijgaand haar reactie op de samenwerking met mij.

Ik vond het fijn werken met Marjon. Ze heeft goede ideeen, neemt het initiatief en is zeer kundig. Op grotere happenings, bv de gouden bruiloft van mijn ouders, was het erg fijn om Marjon om ons heen te hebben. Ze voelt als eigen en dat is veel waard als er speeches komen waarbij een traan vloeit. De foto’s die ze daar heeft gemaakt, ook van ieder stel apart, zijn zo goed dat de hele familie ze heeft nabesteld.
Aag van der Vossen – De Quay