Hoe bijzonder is het als een van je beste vriendinnetjes gaat trouwen! Ik was niet alleen fotograaf van de dag, maar ook ceremoniemeester. Een ingewikkeld takenpakket, maar alles is helemaal volgens plan verlopen! Het was een prachtige, ZONnige dag met een stralend bruidspaar en hele lieve blije gasten!!! Ze hebben zelfs de krant gehaald met Leentje van www.Trouwkoe.nl. Wat was dat ook FANTASTISCH!!!

Op onze bruiloft.
Tijdens mijn zwangerschap.
Met onze kinderen.

Op veel belangrijke momenten is Marjon onze fotografe geweest. “Je wordt vanzelf blij als ze foto’s maakt.” Zo staat iedereen ontspannen en goed op de foto.

Daarnaast krijgt ze het ook nog voor elkaar om precies dat unieke moment voor jou vast te leggen. Het komt omdat ze meebeweegt op de energie van het moment. “Blij” als er feest is, “warm en rustig” als het een intiem moment zoals zwangerschap betreft, “geraakt” als ze een New Born fotografeert.

Marjon maakt met haar foto’s van jouw moment een moment met een gouden randje.

Inge & Heimen