Wat was het een geweldig leuke dag bij Paul & Marieke. We hebben uitgebreid het zonnetje erbij gehad. Dat maakt de dag nog mooier dan hij al is! De dag was extra spannend omdat Paul zelf heel goed fotografeert en vormgever is … Ze waren helemaal gelukkig met het resultaat! Lees hun reactie hieronder!

Marjon heeft onze dag op een geweldige manier vastgelegd. Door haar enthousiasme en spontaniteit weet ze iedereen aan te steken en op een ongedwongen manier vast te leggen. Onze familie en vrienden heeft ze ook afzonderlijk prachtig geportretteerd. Daarnaast heeft ze ook oog voor de details die een dag bijzonder maken. Iets wat de beleving van de foto’s na onze bruiloft nog eens extra heeft versterkt. Voor onze vrienden ook reden geweest om haar te vragen voor hun bruiloften. Volgens ons zegt dat genoeg. Super bedankt!
Lief, Paul & Marieke