Informatie Zwanger

Een vrouw is zo ongelooflijk mooi als ze zwanger is !!!

Wil je deze unieke periode in je leven voorgoed vastleggen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. In een prettige omgeving leg ik jouw mooie buik vast op de gevoelige plaat.
Uiteraard is je partner ook van harte welkom!
Je buik is op z’n mooist tussen de 32 en 34 weken, dus neem op tijd vrijblijvend contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.
Ben je benieuwd naar een paar foto’s, klik dan hier!

Het spreekt voor zich dat wij heel blij zijn met Marjon als fotograaf. Anders kies je er niet voor om drie bijzondere momenten in je leven door haar vast te laten leggen. Bij onze bruiloft was er al direct een klik en wist ze zich goed te mengen tussen de gasten, zodat iedereen zich op zijn gemak voelde. Hierdoor haalde ze het beste uit onze gasten en ons naar voren en dat resulteerde in veel mooie en spontane foto’s. Ook toen ik zwanger was kozen wij voor een fotoshoot door Marjon. In een hele relaxte sfeer wist ze mij precies vast te leggen zoals ik vantevoren had gehoopt en wat past bij mij als persoon. En toen onze kleine meid was geboren en we mooie foto’s wilden belden we Marjon weer. En ook dit keer was een series prachtige foto’s het resultaat. Bij Marjon gaat het om de mens in de foto en dat zie je terug in het resultaat, elke keer weer.
Marjon bedankt voor alles!
Liefs Jasper, Nienke en Liv